Skip to main content
Joomla

Websites

Wilt u een website met een professionele, eigentijdse uitstraling?
Dan bent u bij mij aan het juiste adres.
Van een eenvoudige website met alleen tekst en foto's tot aan een interactieve website met filmpjes: alles is mogelijk!

joomla logo

 

Bekijk de portfolio van mijn gemaakte websites, sinds september 2020, heb ik een nauwe samenwerking met Monique Jansen van Mopslaan.nl

 

Webshop

Webwinkels

Wilt u een webshop met een professionele, eigentijdse uitstraling?
Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres alles is mogelijk!

prestashop

Social media

Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn, Instagram....de mogelijkheden en de keuzes zijn groot, maar wat is voor een ondernemer als ik nu eigenlijk verstandig om te doen? Welke kansen bieden deze Social Media mij? Waar moet ik aan meedoen en hoe pak ik dat aan? Komen deze vragen u bekend voor? Neem dan vooral contact met mij op. In een persoonlijk gesprek bekijk ik graag samen met u wat voor uw bedrijf het best werkt. Daarna ga ik voor u aan de slag en zorg ik er voor dat u te vinden bent op die Social Media die het beste resultaat voor uw onderneming geven.

Het is ook mogelijk om voor u en uw medewerkers een workshop te boeken. Op een speelse manier neem ik u en uw medewerkers mee in de boeiende wereld van de Social Media. Na afloop weet u wat voor uw bedrijf nuttig kan zijn en uw medewerkers staan te trappelen om er hun steentje aan bij te dragen!

socialmedia training

SEO

Uiteraard wilt u dat uw website of uw webwinkel zo hoog mogelijk scoort in zoekmachines als Google.
Want u wilt zo snel mogelijk door uw klanten gevonden worden.
Via allerlei technische instellingen en slimme toepassingen zorg ik er voor dat uw site hoog scoort in de zoeklijstjes.
De tekstschrijver waarmee ik samenwerk, houd daar in de woordkeuze ook rekening mee.
U kunt er dus op vertrouwen dat u gevonden wordt op het grote wereldwijde web!

seo

AVG/GDPR

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (in het Engels General Data Protection Regulation of GDPR) is de nieuwe Europese privacywetgeving die op 25 mei 2018 definitief van kracht wordt. De AVG vervangt de verouderde Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en heeft als doel persoonsgegevens beter te beschermen en die bescherming in de gehele EU gelijk te trekken.

Wilt u weten hoe u voor uw website of webwinkel uw zaken op orde krijgt neem gerust contact met mij op.
Dan maken we gezamenlijk een plan van aanpak.

Burgers hebben  zeggenschap over hun persoonsgegevens en wat daarmee gebeurt. Zo mogen ze hun toestemming om gegevens te verwerken niet alleen intrekken, maar ook gebruikmaken van het recht om vergeten te worden bij alle organisaties die hun gegevens hebben ontvangen via jouw bedrijf
De AVG is al in mei 2016 in werking getreden, maar  pas in mei 2018 daadwerkelijk van kracht gegaan, zodat organisaties voldoende tijd hadden om hun bedrijfsvoering met de AVG in overeenstemming te brengen.
Ook ging de Autoriteit Persoonsgegevens vanaf dat moment bedrijven op de vingers tikken die niet compliant zijn met de AVG. Deze boetes kunnen oplopen tot maximaal 4 procent van de jaaromzet of 20 miljoen euro.
Hoewel sommige bedrijven denken dat ze niks met persoonsgegevens doen, is dat in de praktijk vaak anders.

Je moet richting de AP kunnen aantonen dat je ‘in control’ bent. Breng daarom de bedreigingen in kaart, de kans dat de privacy van betrokkenen in het geding komt en wat daarvan de impact is. Zo’n risicobeoordeling vormt de leidraad voor je beleid ten aanzien van (de beveiliging van) persoonsgegevens.
De komst van de AVG betekent dat praktisch elke organisatie zijn privacyverklaring moet herzien. Deze moet onder de AVG niet alleen meer gedetailleerde informatie bevatten, maar ook in begrijpelijke taal zijn geschreven. De tekst moet toegankelijk en eenvoudig geschreven zijn en begrijpelijk zijn voor de doelgroep waarop je je richt.

avggpdl

Accessibility

Web accessibility is het principe om websites toegankelijk te maken voor alle bezoekers, inclusief mensen met een beperking. Een goede website ziet er niet alleen mooi uit voor de gemiddelde bezoeker, maar is ook zo opgezet dat deze bruikbaar is voor bezoekers met een functiebeperking, zoals een visuele, motorieke en cognitieve handicap. 

Dit houdt onder meer in dat de code  van pagina's structuur en betekenis toevoegt aan teksten, dat van afbeeldingen en video alternatieve tekstversies beschikbaar zijn, dat teksten zo geschreven en opgemaakt zijn dat ze makkelijk te lezen zijn en dat de site zo is gebouwd dat deze gemakkelijk met en zonder muis gebruikt kan worden. Dit zijn slechts enkele algemene voorbeelden.

Door veel aandacht te besteden aan accessibility zal een website goed werken op elk apparaat met elk type browser. Tevens zal een toegankelijk gebouwde website ook gemakkelijker te vinden zijn in zoekmachines.

Rondom de toegankelijkheid van websites bestaan diverse internationale en nationale richtlijnen, zoals de Web Content Accessibility Guidelines van het W3C en de Webrichtlijnen van de Nederlandse overheid.

Ik heb mijn certificaat  webtoegankelijkheid voor front-enders bij de vooraanstaande stichting Accessibility gehaald waardoor u met een gerust hart uw website conform de laatste richtlijnen van de WCAG van het W3C kunt laten maken.

accessibility