Social Media

Social Media

Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn, Instagram....de mogelijkheden en de keuzes zijn groot, maar wat is voor een ondernemer als ik nu eigenlijk verstandig om te doen? Welke kansen bieden deze Social Media mij? Waar moet ik aan meedoen en hoe pak ik dat aan? Komen deze vragen u bekend voor? Neem dan vooral contact met mij op. In een persoonlijk gesprek bekijk ik graag samen met u wat voor uw bedrijf het best werkt. Daarna ga ik voor u aan de slag en zorg ik er voor dat u te vinden bent op die Social Media die het beste resultaat voor uw onderneming geven.

Het is ook mogelijk om voor u en uw medewerkers een workshop te boeken. Op een speelse manier neem ik u en uw medewerkers mee in de boeiende wereld van de Social Media. Na afloop weet u wat voor uw bedrijf nuttig kan zijn en uw medewerkers staan te trappelen om er hun steentje aan bij te dragen!

 

Seo

Seo

Uiteraard wilt u dat uw website of uw webwinkel zo hoog mogelijk scoort in zoekmachines als Google. Want u wilt zo snel mogelijk door uw klanten gevonden worden. Via allerlei technische instellingen en slimme toepassingen zorg ik er voor dat uw site hoog scoort in de zoeklijstjes. De tekstschrijver waarmee ik samenwerk, houd daar in de woordkeuze ook rekening mee. U kunt er dus op vertrouwen dat u gevonden wordt op het grote wereldwijde web!

 

Websites/webshops

Websites/webshops

Wilt u een website en/ of webshop met een professionele, eigentijdse uitstraling? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Van een eenvoudige website met alleen tekst en foto's tot aan een interactieve website met filmpjes: alles is mogelijk!